first Tag dr Muna...

Published by ~amatullahdemalihah~ under on Friday, May 01, 2009
Assalamualikum
agak x tau skit nk isi tag nie...
tp cbe je...
org kata cuba2 jaya
okey..ana mulakan dgn BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM...

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

"Wa Nafsin Wa Maa Sauwahaa"
sbbnya...apa2 yg akan dipost dlm blog ini adalah demi kesempurnaan jiwa ana
dan org2 yg mmbacanya...
moga2 blog ini tidak disalah gunakan oleh ana dan org lain...

2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea
untuk menamakannya seperti itu?

'amatullahdemalihah.blogspot.com'
nama 'amatullah' mmg ana suke..x tau kenapa...
'malihah' tu adlh ksn drpd input yg ana dpt drpd pak ude- indoor R2J3
mksd ana nak smprna dr segi akhlak, peribadi dan semua...

3)Apakah method penulisan dalam blog anda?

oh...i've nvr think about it before!!

mcm2 kot...

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

x..penat2 jer buat w/pun x cnggih mana...

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada
pemilik blog yang TAG anda ini?

orgnya sopan, suka malu2
baik... n yg plg penting dia sbht ana dunia akhirat!!!

6)Senaraikan orang yang akan anda TAG

kak hanah
majidah
ezzah
nadiah mokri
wani
dah cukup....

p/s: jazakillah khairan to Muna sbb
meng'tag' diri ini...
i know you want me to update my blog right...?
(copy paste dr muna) huhu

1 jiwa tenteram:

+akufobia+ said... @ May 2, 2009 at 3:29 AM

huhu.mensyukuri apa yang ada.ngee.guna blog elokelok.wahaa.

Post a Comment