episod berakhir~

Published by ~amatullahdemalihah~ under on Monday, May 10, 2010



Selamat tinggal sayang

Bukan kerana tidak cinta

Bukan kerana tidak kenang

Bukan kerana tidak sayang

Aku terpaksa berlalu

Berhijrah ke daerah yang baru

.

Terima kasih sayang

Berikan aku sejuta harapan

Bekalkan aku sejuta impian

Tunjukkan aku sejuta tauladan

Aku jadi aku

Mengenal Dia Sang Pencipta


....................................................

Alhamdulillah kesyukuran dipanjatkan

episod kehidupan ana di UIA Nilai sudah sampai ke penghujung

rasanya macam baru lepas Taaruf week

cepatnya masa berlalu...


mula-mula dulu

orang kata UIA Nilai tak best.. betul ke???

eh tak la... cuba cari Universiti yang bilik dia betul2 depan masjid

keluar bangunan je dah ada depan masjid

MasyaAllah... inilah pemandangan dari jendela bilik study A-2-5

3 sem di UIA memberi ana banyak pengalaman dan pengajaran

Allah pertemukan ana dengan sahabat2 yang hebat...

di bilik A-2-5~

- kak Qien, musyrifah bilik yang perihatin

- Izzah BAR, lembutnya hati

- Kak Su, macam mak...

- Izzah BEN, peti rahsia.. simpan baik2 ye

- Dhira, penyeri dorm... jgn buat org selalu ketawa ye..

- Wan, cikgu bahasa klate...

- Apple, terima kasih utk katil yg menakutkan n kipas yg best

- Cah, thanks Ms Cah... n sorry 4 everything, see u in Gombak

- Syida, jgn tension2 'erk'... sorry selaaaluu sgt kacau..hehe

- Nisah, macam adik... jgn nakal2

- Asma', jaga hp baik2

- Amiey, kirim salam ko anak buah

- Cik law, i will miss ur voice...

- Nadzirah, senyum sokmo deh...

- Anyss, jgn loklaq naa~

- Kak Syikin, halalkan topup

- Diyanah, mumtazah daiman...

- Yati, dah kaya btau ye...

Usrah pula~

- Kak zatul, semoga dimurahkan rezeki

- Kak zainab, huhu rindu musolla kan??

- Kak Aishah, ajar ana kecek arab ye...

- Syifa', jaga syida ngan anak2 kita baik2 ye...

- Syaza, cukup package dah ni...

- kak Mira, belajar arab baik2 ye... akak dah pandai akaun~

akhawat x-gen,

- Mei, uhibbuki fillah~

- Syuhada, boh malu2 tu... Hammasah!!

x lupa juga,

- kak Zu, terima kasih ingatkan Maryam kepada Allah

- Ima, miss u already...

- Teman2 study circle, IA jumpa lg...

- Hajar Aina Diela, kt Gombak ddk depan lg tau..

- classm8 sem 1&sem 2,All the best~

- classm8 sem 3, Nuhibbu lugatul 'arabiyyah~

- All lecturers, jazakumullahu khairan jaza'






.....~meja kesayangan~ .........~best class ever~ *tq editor*


Semoga persinggahan hidup selama di Nilai ini menjadikan diri ini menjadi insan yang lebih bernilai di sisiNya...

InsyAllah~

Wallahu Ta'alaa Alam~



4 jiwa tenteram:

Wanie said... @ May 11, 2010 at 6:41 AM

salam..
smbung mne lpas nie?

Nur Zatul said... @ May 11, 2010 at 6:35 PM

Miss u too maryam...sangat sedih sbb tak dpt jumpa for the last time :(((
(T_T). Moga tsabat di jalan dakwah, akak minta maaf sepanjang usrah 2 sem yang akak pegang kalau ada kekurangan..terlalu banyak kurang rasanya untuk diri yang serba kekurangan ni...moga tabah tak berbelah bagi...Keep in touch!

+akufobia+ said... @ May 12, 2010 at 12:32 AM

terima kasih semua.sayang semua.doakan baikbaik untuk semua.perihatin*prihatin?

~amatullahdemalihah~ said... @ May 16, 2010 at 10:29 AM

Assalamualaikum

wanie~ iA UIA Gombak dah lps ni.. wanie lame x dgr cite??

kak zatul~ eh x pn... x der kurangnye. best usrah ngan kak zatul. sempoi je xder nk stress ke ape.Apapn jakillahu khairan jaza' atas ilmu yg sgt bnyk dan waktu yg diluangkan utk jadi murabbi ana (^_^)ada masa nnt ana ngan kak zainab turun nilai nk tgk2 adik yg bru masuk... Akhirul kalam, doakan ana selalu.. moga thabat, moga x futur, moga diampunkan~

+akufobia+~ oh, terima kasih kerana prihatin

Post a Comment